Enquête behoefte naar voedseleducatie PO & VO

Enquête behoefte naar voedseleducatie PO & VO

18 maart 2022

Bent u werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs? Help ons door deze enquête in te vullen! Door het invullen van deze enquête helpt u ons om de behoefte naar een voedseleducatieprogramma voor leerlingen / scholieren in kaart te brengen onder onderwijsinstellingen om zodoende een programma te ontwikkelen die aansluit op de vraag.

Het project FjildLokaal is een samenwerking met Stichting Natuur Educatie Buitenpost / De Kruidhof Hortus van Friesland en Hogeschool Van Hall Larenstein om kansrijke en duurzame vernieuwing te stimuleren in de regio Noordoost Friesland. Eén van de doelstellingen van FjildLokaal is om toekomstige generaties te onderwijzen over het belang van duurzame, lokale voedselproductie en een gezond voedingspatroon door een voedseleducatieprogramma te ontwikkelen.

Vragenlijsten worden volledig anoniem verwerkt om privacy te waarborgen. De enquête bestaat uit een aantal meerkeuzevragen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. Bij het invullen van deze enquête ontvangt u twee vrijkaartjes voor De Kruidhof Hortus van Friesland in Buitenpost (geldig van 12-04-2022 t/m 15-10-2022) en maakt u kans op kookboek Groentebijbel van Mari Maris twv. €47,50! Wij geven tien Groentebijbels weg onder de respondenten. U kunt kans maken tot 31 maart 2022 en winnaars worden 8 april 2022 gemaild. (Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.)

Alvast bedankt voor uw bijdrage in het onderzoek!