De Happy no Waste Show

Bijna 30 eerstejaars studenten van de opleiding Live Communicatie van NHL Stenden hebben op 12 januari 2022 in samenwerking met Fjild bv een livestream De ‘Happy No Waste Show’ uitgezonden! Fjild/VerspillingsMarkt en NHL Stenden organiseren jaarlijks het Happy no Waste event. Voorgaande edities kreeg dit vorm in een fysieke en online streekmarkt. Dit maal werd er een online event georganiseerd, die volledig in het teken staat van goede voornemens: Happy no Waste! Voedselverspilling werd die dag op een educatieve en interactieve manier onder de aandacht gebracht. Alle betrokken studenten hebben zich voor een volle 100 % ingezet om samen met Fjild een leuk en leerzaam online evenement te organiseren. Dit maal hebben de studenten een talkshow georganiseerd die via een livestream te volgen was. Bijna 600 personen keken naar de livestream. Tijdens de talkshow werd de kijker meegenomen in de wereld van voedselverspilling. Zo zijn de studenten in gesprek gegaan met boeren, is er een kijkje genomen bij de horeca, zijn lekkere recepten ontwikkeld en nog véél meer! Tijdens de talkshow werden 6 workshops uitgevoerd:

 

– Workshop techniek: rapportage agrariër en groothandel;

– Workshop styling: documentaire Friese horeca;

– Workshop interactie: Happy No Waste magazine;

– Workshop evaluatie: verspilde groente kookshow;

– Workshop communicatie: Vlog groentepakketten Voedselbank;

– Workshop organisatie: Livestream Happy No Waste Show

 

De door studenten ontwikkelde Happy no Waste magazine staat vol tips, weetjes, recepten, verhalen en personen / bedrijven / organisaties m.b.t. voedselverspilling. Het magazine is hier gratis te downloaden! Link: https://1drv.ms/b/s!AtKuKDbmKSA3hxYovOh3irILzULl?e=uPJbfz

Heeft u de livestream gemist? Niet getreurd! Kijk hier de uitzending gratis terug!

Eerstejaars studenten van de opleiding Live Communicatie van NHL Stenden hebben op 12 januari 2022 in samenwerking met Fjild bv en project VerspillingsMarkt een livestream uitgezonden: De ‘Happy No Waste Show’! Fjild bv en project VerspillingsMarkt organiseren jaarlijks met NHL Stenden het Happy no Waste event. Voorgaande jaren kreeg dit vorm in een fysieke en online streekmarkt. Dit maal werd er een online event georganiseerd, die volledig in het teken staat van goede voornemens: Happy no Waste! Voedselverspilling werd die dag op een educatieve en interactieve manier onder de aandacht gebracht.

Alle betrokken studenten hebben zich voor een volle 100 % ingezet om samen met Fjild een leuk en leerzaam online evenement te organiseren. Dit maal hebben de studenten een talkshow georganiseerd die via een livestream te volgen was. Tijdens de talkshow werd de kijker meegenomen in de wereld van voedselverspilling. Zo zijn de studenten in gesprek gegaan met boeren, is er een kijkje genomen bij de horeca, zijn lekkere recepten ontwikkeld en nog véél meer!

Heeft u de livestream gemist? Niet getreurd! Kijk hier de uitzending gratis terug!

Naast de talkshow, is er door de studenten ook het Happy no Waste magazine ontwikkeld! Het magazine staat vol tips, weetjes, recepten, verhalen en personen / bedrijven / organisaties m.b.t. voedselverspilling. Het magazine is hier gratis te downloaden! Link: https://1drv.ms/b/s!AtKuKDbmKSA3hxYovOh3irILzULl?e=uPJbfz