Persbericht: De Happy no Waste Show!

Persbericht: De Happy no Waste Show!

11 januari 2022

Eerstejaars studenten van de opleiding Live Communicatie van NHL Stenden zijn in samenwerking met Fjild bv en project VerspillingsMarkt bezig om een online event te organiseren, die aanstaande  woensdag 12 januari 2022 plaats gaat vinden: De ‘Happy No Waste Show’! Fjild bv en project VerspillingsMarkt organiseren jaarlijks met NHL Stenden het Happy no Waste event. Voorgaande jaren kreeg dit vorm in een fysieke en online streekmarkt. Dit maal wordt er een online event georganiseerd die volledig in het teken staat van goede voornemens: Happy no Waste! Voedselverspilling wordt die dag op een educatieve en interactieve manier onder de aandacht gebracht.

Alle betrokken studenten hebben zich voor een volle 100 % ingezet om samen met Fjild een leuk en leerzaam online evenement te organiseren. Dit maal gaan de studenten een talkshow organiseren. Tijdens de talkshow wordt u meegenomen in de wereld van voedselverspilling. Zo zijn de studenten in gesprek gegaan met boeren, is er een kijkje genomen bij de horeca, zijn lekkere recepten ontwikkeld en nog véél meer!

Met het project VerspillingsMarkt neemt Fjild bv het initiatief om kansrijke en duurzame vernieuwing te stimuleren en dagen we anderen uit tot een bijdrage en samenwerking. Er wordt naar een goede balans tussen People, Planet en Profit gezocht, waardoor evenwicht ontstaat tussen maatschappelijke, ecologische en economische doelstellingen.

Wij nodigen u dan ook uit om het evenement op woensdag 12 januari 2022 om 12:00 onze talkshow te volgen via een stream. De link naar de stream zal 11 januari op het Insta- en Facebook account van Happy no Waste en VerspillingsMarkt te vinden zijn. Het is tijdens het evenement ook mogelijk om vragen in te sturen via het streaming platform. Hier wordt tijdens de show aandacht aan besteed. Al nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op het Instagram account @Happy_No_Waste. Volg het account en doe gelijk mee met de winacties!